KIELIKOULU MASTO

Me Kielikoulu Mastossa uskomme vahvasti, että vieraiden kielten opiskelu kannattaa aloittaa mahdollisimman varhain. Iloksemme Valtioneuvoston kieltenopetuksen varhentamista koskevan päätöksen myötä, jatkossa A1-kielen opiskelu alakouluissa alkaa aiempaa varhemmin – jo ensimmäisellä luokalla. Lukuisat tutkimukset* puoltavat vieläkin varhaisempaa aloitusikää – ikää jolloin lasten motivaatio ja herkkyys vieraan kielen oppimiseen on korkeimmillaan. Me haluamme omasta puolestamme tarjota siihen mahdollisuuden.

“Varhain aloitetulla monikielisyyskoulutuksella on tutkitusti motivaatiota edistävä vaikutus ja usko omiin taitoihin ja mahdollisuuksiin kasvaa.” 

(jyu – varhaiskasvatusesiopetus)

“Kun lapsi saa tuntumaa kieleen jo ennen varsinaisen opiskelun alkamista, vieraan kielen oppiminen on helpompaa.”

(yle – uutiset)

 Englannin kerhot on suunnattu 4-6-vuotiaille sekä alakoulun 1.-2.luokkalaisille. Saksan kerhoja puolestaan tarjotaan 4-6-vuotiaista aina alakoulun pian päättäville 6.luokkalaisille, joilla ei omassa koulussaan ole ollut mahdollisuutta opiskella saksaa A-kielenä. 

“Vieraan kielen oppimisessa parhaat tulokset saavutetaan usein silloin, kun oppiminen on aloitettu ennen yhdeksättä ikävuotta.”

(hs – pääkirjoitus)

Sekä englannin että saksan kerhoissa hyödynnämme laadukkaita ja pedagogisesti huolella suunniteltuja digitaalisia työkaluja. Kerholaiset saavat käyttöoikeudet (englannissa) Moomin Language School- ja (saksassa) Reactored -oppimisympäristöön. Näin voimme käyttää nykypäivän teknologiaa  kieltenoppimisessa viikoittaisia opetustuokiota tukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *