Englannin kielileirit

Kielikoulu Masto järjestää kesällä 2020 englannin kielileirejä 7-9-vuotiaille lapsille. Kielileireillä toimintakieli on englanti, mutta lapsella ei tarvitse olla aiempaa englannin kielen osaamista. Leirien sisältö on pedagogisesti huolella suunniteltu kokonaisuus, jossa metodeina käytetään varhaisen kieltenopetuksen keinoja eli mm. pelejä, leikkejä, musiikkia sekä askartelua. Lapsia kannustetaan myös itse kommunikoimaan mahdollisimman paljon englanniksi. Leiripäiviin kuuluu myös runsaasti ulkoilua.

Aikataulu:

Leiri 1. 1.-5.6. 2020 ma-pe klo 09-15

Leiri 2. 8.-12.6. 2020 ma-pe klo 09-15

Leiri 3. 3.-7.8. 2020 ma-pe klo 09-15

Hinta: 

199€/vko (sis. alv. 24%). Leirihintaan kuuluu välipala*.

Leiripaikat Espoossa:

  • Martinkallion koulu
  • Lähderannan koulu
  • Toppelundin koulu
  • Westendinpuiston koulu

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@kielikoulumasto.fi. Ilmoitathan sähköpostissa:

  • Lapsen nimen, iän, leiripaikan sekä leirin ajankohdan.
  • Ilmoittajan yhteystiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero) Ilmoitamme leirin toteutumisesta, kun leirille on ilmoittautunut minimimäärä osallistujia (10). Ilmoittautuminen päättyy 25.5.2020.

Laskutus:

Lähetämme laskun, kun leirin järjestyminen on varmistunut. Lasku tulee olla maksettuna viikkoa ennen leirin alkamista. Lasku lähetetään sähköpostitse – ilmoitathan, jos maksaja on eri kuin ilmoittautumissähköpostin lähettäjä.

Leiripaikan peruutus ja ehdot:

Mahdollinen leiripaikan peruutus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme ennakkomaksun (80 euroa). Jos leiripaikka perutaan alle viikkoa ennen leirin alkamista, veloitetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.

Lapset ovat leiripäivän ajan vakuutettuja.

*Leirille voi tuoda oman lounaan, ruoan voi lämmittää mikrossa. Välipala sisältää hedelmiä ym. terveellistä naposteltavaa.