Etsimme englannin opettajaa kevätlukukaudelle Games’N Fun-harrastusryhmiin Helsinkiin ja Vantaalle. Kevätlukukausi alkaa tammikuun alkupuolella ja päättyy toukokuun puolivälissä. 

Games’N Fun-harrastusryhmiä on tarjolla seuraavasti:

  • Dickursby skolan, Vantaa: ma 13.15-14.15&14.15-15.45 (1.-2lk & 3.-6.lk)

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, oma-aloitteinen ja luova englannin kielen osaaja. Sinulla on aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja olet erittäin motivoitunut ohjaamaan päiväkoti- ja alakouluikäisiä lapsia. Ideoit mielellään pelejä, leikkejä ja muuta mukavaa tekemistä kerhotunneille. 

Työtehtävät sisältävät kerhotuntien valmistelua sekä ohjaamista. Kerhossa käytettävä kieli on englanti, joten tehtävään vaaditaan erinomaista englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Kerho-opettajan työ sopii loistavasti henkilölle, joka etsii osa-aikaista työtä lasten ja kielenopetuksen parissa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja motivoituneen työyhteisön sekä mahdollisuuden itsenäiseen kielenopettajan työhön. Tavoitteena on saada kerholaiset innostumaan englannin kielestä ja tutustuttaa heidät uuteen kieleen hauskojen, ikätasolle sopivien aktiviteettien avulla. 

Kielikoulu Masto tarjoaa englannin ja saksan kielikerhoja lapsille Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Lue lisää yrityksestämme ja kerhotarjonnastamme www.kielikoulumasto.fi

Lähetä englanninkielinen vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen info@kielikoulumasto.fi.

Tehtävään valitun tulee toimittaa työnantajalle rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.